Cariere

Bursa de merit GLADEI – 2020
28.09.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Biroul de avocați “Gladei și Partenerii” susține tinerele talente. Pentru al 5-lea an consecutiv, oferim o bursă de merit în valoarea taxei de studii pentru anul academic 2020-2021. În plus, anul acesta am putea oferi două stagii profesionale de o lună în cadrul biroului.

Condiții de eligibilitate:

Candidații trebuie să fie studenți în anul IV sau masteranzi în cadrul facultății de drept ai unei universități din Moldova, cu frecvența la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară.

Dosarul de participare:

  1. CV-ul.
  2. Un eseu în limba română pe tema „Gun Jumping: schimbul prematur de informații sensibile în cadrul diagnosticului juridic (due diligence)”.

Reguli de redactare: max. 2 pagini, Times New Roman 12, spațiere 1.1, se va utiliza stilul de citare Harvard.

Procesul de selecție:

Selectarea va avea loc în baza eseului. Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați să le prezinte în fața comisiei de evaluare din care vor face parte avocații asociați ai Gladei și Partenerii. Candidații vor avea la dispoziție 10 minute pentru a-și prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebările membrilor comisiei.

Candidații vor expedia dosarele până la 10 octombrie 2020 la adresa burse@gladei.md. Prezentarea eseurilor va avea loc la 17 octombrie 2020, ora 12:00, în sala de conferințe Sky Tower (etajul 11).

Orice întrebări legate de concurs le puteți adresa la burse@gladei.md.


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.