Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova

Aniversarea Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova – 61 de ani de la înființare
01.10.2020 | JURIDICE MOLDOVA

De-a lungul timpului Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova a cultivat valori și-a instruit personalități ulterior devenite forță motrice pentru bunăstarea comunității. Finalități datorate unor înalte procedee de educare a spiritului echității, mânuite de către Profesori inspirați de carte, de corectitudine și de bun-simț.

Cu certitudine: 1 octombrie 1959 devine o dată simbolistică pentru mediul științific din Republica Moldova – un eveniment care a dat naștere unor configurări sociale puternic amprentate în dezvoltarea comunității, în diseminarea cunoștințelor, în distribuirea unor practici demne de a fi preluate de către cei care-și responsabilizează satisfacerea Binelui comun.

Astăzi rămânem datornici a onora Facultatea de Drept a Universității de Stat, conturată ca fiind unul dintre cele mai prestigioase centre educaționale, dată fiind munca și abnegația ce roiește în internul acesteia.

Astfel, cu deosebitul prilej, aniversarea a 61 de ani de la înființare, reamintim despre respectul pe care-l purtăm celor care au făcut posibilă desăvârșirea instituției, dorindu-le forțe, încredere și multă vioiciune în demararea proiectelor intenționate, accentuând: existența Facultății de Drept a Universității de Stat reușește a fi prin sine un proiect al interesului științific, al îmbogățirii societății cu cele mai distinse valori: dreptatea, verticalitatea și chibzuința.

JURIDICE MOLDOVA s-a bucurat de o susținere continuă a Facultății de Drept și datorită parteneriatului instituțional am organizat în comun conferințe juridice la cel mai înalt nivel, am împărtășit în mediul online materiale juridice calitative și am sporit legăturile dintre comunitatea academică și practicienii dreptului.

In finem, impactul Facultății de Drept asupra societății autohtone pe parcursul a 61 de ani este unul incomesurabil și sperăm că și în continuare acesta doar să sporească turațiile motorului juridic de producție moldovenească.

La mulți ani!
Cu respect, Echipa JURIDICE MOLDOVA


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.