Flux noutăţi

Lecție publică privind Curtea Europeană a Drepturilor Omului
08.10.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Centrul de Resurse Juridice din Moldova organizează o lecție publică intitulată „Ce trebuie să cunoască orice jurist despre Curtea Europeană a Drepturilor Omului”, care va avea loc pe platforma ZOOM, marți, 20 Octombrie 2020, de la ora 15:00 până la 16:30. Formator va fi domnul Vladislav GRIBINCEA, Președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova, avocat specializat în reprezentarea în fața CtEDO.

Organizatorii promit răspunsuri la întrebările privind funcționarea Curții Europene a Drepturilor Omului, cum și când poate fi sesizată CtEDO, dacă există anumite condiții pentru acceptarea unei cereri sau care este procedura în fața CtEDO, precum și alte detalii interesante.

Amintim că Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) este o organizaţie necomercială care contribuie la consolidarea democrației și a statului de drept în Republica Moldova, cu accent pe justiție și drepturile omului, iar evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Asigurarea implementării în Moldova a unor standarde mai bune în domeniul drepturilor omului” cu sprijinul financiar al Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos, în cadrul programului MATRA.

Pentru înregistrarea la eveniment, este necesară completarea formularului accesând pagina organizației până la 18 octombrie 2020, iar organizatorii vor transmite linkul pentru conectare la ZOOM prin poșta electronică înainte de eveniment.

 


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.