Flux noutăţi

Grefierii care își fac studiile în cadrul Colegiului „Alexei Mateevici” au participat într-un tur virtual al Judecătoriei Chișinău
28.10.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Grefierii care își fac studiile în cadrul Colegiului „Alexei Mateevici” au participat la un panel de discuții despre “Activitatea judecătorului și provocările în perioada pandemică”, cu Roman Pascari – Judecător la Judecătoria Chișinău, sediul Centru.

Doar un judecător activ poate relata despre aceste sarcini cu lux de amănunte, și poate influența la îmbunătățirea bunelor practici ale viitorilor grefieri. Simțul profesional al grefierilor trebuie să-i motiveze pe aceștea să-și actualizeze cunostințele și să le aplice în practică.

În premieră, pentru Republica Moldova s-a prezentat și Turul Virtual al Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani – primul tur virtual al unei instanțe de judecată din Moldova.

Turul virtual va deveni un sprijin real pentru elevii de la specialitatea Jurisprudență de a afla cum arată o instanță de judecată din interior.

Linkul pentru tur https://poly.google.com/view/5Xp_xXloMNB?fbclid=IwAR1gILpCGRTkz-yQ80pylAbOeaIvykDFR_po8-E-aqy690vvSv9dPbbwftc

Eveniment organizat la inițiativa Nataliei Gavrilenco – profesor de discipline juridice.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.