Cyberlaw & Data protection
 

Andrei Rogac – LIVE în cadrul sesiunilor de mentorat E-commerce marca ZIPHOUSE continuă
24.11.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Av. Andrei Rogac

Av. Andrei Rogac, GHERTESCU ROGAC Law Firm, va participa la data de 25 noiembrie, ora 16:00, la sesiunile de mentorat E-commerce marca ZIPHOUSE continuă.

Andrei Rogac este avocat și Partener GHERTESCU ROGAC Law Firm. Deține titlul de Master în Drept European de la Universitatea Queen Mary din Londra și Master în Achizițiile Publice de la King’s College London. Deținător al prestigioasei burse Chevening.

Andrei Rogac va vorbi despre „Aspecte legale și elaborarea „Termenilor și Condițiilor” pentru magazinele online.

Este implicat în mai multe proiecte de asistență tehnică ale Bancii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare în Moldova, Ucraina, Georgia și Iordania. Domeniile de expertiză sunt: achizițiile publice, dreptul concurenței, dreptul contractelor și afacerilor.

Accesul este gratuit, înscrierea prealabilă se poate face conform link-ului https://forms.gle/K8WdDKS4ysy66Cjc6.

Evenimentul este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPHOUSE al Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) și suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Guvernul Suediei și UK Aid.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.