Law Street

Gladei și Partenerii a asistat la achiziția Grupului Glass Container
11.12.2020 | JURIDICE MOLDOVA

Gladei și Partenerii a asistat Vetropack Group, un grup de companii elvețian care este lider în industria europeană de ambalare a sticlei, în achiziționarea Grupului Glass Container, un furnizor local de ambalare a sticlei recunoscut pe plan internațional și care își exportă producția în peste 20 de țări.

Tranzacția a fost deosebit de complexă, având în vedere toate aprobările terțe și alte condiții de finalizare, care au fost îndeplinite cu concursul avocaților naționali ai cumpărătorului străin și acționarilor vânzători.

Echipa Gladei și Partenerii a inclus Partenerul Coordonator Roger Gladei, Asociatul Senior Dan Nicoară, Asociatul Vlad Roibu, Junior Associate Vlad Bercu.

Roger Gladei

Roger Gladei

„Pandemia a aruncat în aer mai multe tranzacții M&A, dar aceasta nu avea cum să pice. Un investitor strategic și determinat, o echipă de proiect montată pe succes și, dincolo de toate, o energie colectivă debordantă a oamenilor care stau în spatele proiectului au făcut ca toate să meargă strună, iar proiectul să aibă imunitate la covid.”, a menționat Roger Gladei.

Dan Nicoară

Dan Nicoară

„Flerul clientului elvețian ne-a învăluit deplin. Mă bucur mult că acest proiect ne-a forjat echipa și am creat o sinergie de lucru aproape perfectă. Nu e ușor să creezi investitorilor sănătoși impresie bună despre Moldova, noi cred că am reușit chiar și în aceste timpuri vitrege.”, a menționat Dan Nicoară.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.