Flux noutăţi

Scrisoare deschisă de mulțumire din partea unui grup de avocați către Consiliul Uniunii Avocaților din Republica Moldova
05.05.2021 | JURIDICE MOLDOVA

Stimați membri ai Consiliului!

Prin prezenta scrisoare deschisă, avocații stagiari, vă mulțumim pentru solidarizarea cu impasul în care ne-am pomenit din cauza stării de urgență instituite pe întreg teritoriul Republicii Moldova, care a dus la imposibilitatea organizării și desfășurării examenelor de calificare în profesia de avocat. Prin urmare, promoția avocaților stagiari a căror stagiere le expira după 31 martie 2021, urmau să rămână fără vreun statut și, respectiv, mulți din aceștia riscau să rămână și fără surse de existență.

Considerând Hotărârea din 23 aprilie 2021 privind prelungirea statutului de avocat stagiar, Consiliul Uniunii Avocaților din Republica Moldova a dat dovadă de implicare, unitate, susținere și asistență, venind cu o soluție viabilă și promptă în vederea redresării problemei stringente apărute în această perioadă dificilă.

Prin această decizie, considerăm că au fost anticipate corect riscurile și a fost depusă diligența corespunzătoare unei instituții respectabile, care a facilitat       consolidarea încrederii avocaților stagiari în solidaritatea comunității avocaturii.

Susținerea Dvs. este deosebit de importantă în această perioadă dificilă, iar sprijinul acordat consolidează cooperarea dintre Uniunea Avocaților și viitorii avocați, ori.

Dorim pe această cale să ne exprimăm înaltul nostru respect și recunoștință.

Sperăm să avem și în continuare susținere din partea Dvs. și posibilitatea unei colaborări eficiente.

Cu deosebită gratitudine,

Un grup de Avocați stagiari




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.