Law Street

Bivol Soțchi & Partners au asistat SanoPass în extinderea pe piața din Republica Moldova
05.07.2021 | JURIDICE MOLDOVA

SanoPass este o platformă care digitalizează, conectează și individualizează toate serviciile de prevenție medicală. Prezența companiei pe piața moldovenească va contribui la creșterea accesibilității servicilor medicale și dezvoltatea mediului antreprenorial, prin sprijinul oferit start-up-urilor tech din domeniul medical. Compania a fost asistată în extinderea pe piața din Republica Moldova de Bivol Soțchi & Partners.

”Ne bucurăm că am putut contribui „trecerea Prutului” de către SanoPass, un MedTech care este cea mai mare platformă din România ce conectează, digitalizează și integrează servicii de prevenție medicală. Bivol Soțchi & Partners a consultat și reprezentat SanoPass în această expansiune. Echipa noastră a contribuit la toate procedurile de set-up și înregistrare a subsidiarei în Republica Moldova, integrarea soluțiilor digitale SanoPass în cadrul legal existent, dar și la stabilirea relațiilor contractuale cu partenerii locali. Avem încrederea că tehnologiile noi pe care le aduce SanoPass vor revoluționa piața serviciilor medicale de prevenție și wellness din Republica Moldova” – Andrei Bivol, founding partner,  Bivol Soțchi & Partners.

Proiectul de set-up și înregistrare a fost gestionat și implementat de o echipă formată din avocații  Inna Soțchi, managing partner, Andrei Bivol, founding partner,  Andrei Bazatin, junior associate Alisa Martinov, junior associate și Anisoara Tun, junior associate.


Aflaţi mai mult despre , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.