Dreptul afacerilor

Bursa de merit Gladei – Ediția VI
06.09.2021 | JURIDICE MOLDOVA

Biroul de avocați ”Gladei și Partenerii” continuă să susțină tinerele talente. Pentru al 6-lea an consecutiv, oferim o bursă de merit în valoarea taxei de studii pentru anul academic 2021-2022, iar mai nou – și un stagiu profesional de o lună în cadrul biroului. Anul acesta, în premieră, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova participă în calitate de partener academic. Mai mult, Vasile Tofan, Partener la Horizon Capital, cel mai activ fond de investiții străin în Moldova, susține eforul nostru și va oferi încă o bursă de merit!

Condiții de eligibilitate:

Candidații trebuie să fie studenți în anul IV sau masteranzi în cadrul facultății de drept ai unei universități din Moldova, cu frecvența la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară.

Dosarul de participare:

1. CV-ul.
2. Un eseu în limba română pe tema „Regimul juridic al emisiunii de obligațiuni: analiză comparată între obligațiunile corporative și cele municipale”.

Reguli de redactare: max. 2 pagini, Times New Roman 12, spațiere 1.1, se va utiliza stilul de citare Harvard.

Procesul de selecție:

Selectarea va avea loc în baza eseului. Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați să le prezinte în fața comisiei de evaluare din care vor face parte reprezentanții Gladei și Partenerii și Facultății de Drept a USM. Candidații vor avea la dispoziție 10 minute pentru a-și prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebările membrilor comisiei.

Candidații vor expedia dosarele până la 18 septembrie 2021 la adresa burse@gladei.md. Prezentarea eseurilor va avea loc la 25 septembrie 2021, ora 12:00, în sala de conferințe a Facultății de Drept a USM (blocul de studii nr.2).


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.