Flux noutăţi

Update: Bursa de merit Gladei – cine este câștigătorul?
28.09.2021 | JURIDICE MOLDOVA

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, a avut loc Bursa de merit Gladei, care în acest an a fost organizată în parteneriat academic cu Facultatea de Drept a Universității de Moldova. În acest context, Bursa de merit Gladei s-a desfășurat în incinta Facultății de Drept și a avut în calitate de participanți studenți din anul IV, ciclul licență și masteranzi.

În cadrul Bursa de merit Gladei, au fost prezentate lucrări care au avut ca subiect „Regimul juridic al emisiunii de obligațiuni: analiză comparată între obligațiunile corporative și cele municipale”. Juriul evenimentului compus din avocații Gladei și Partenerii și reprezentatul departamentului drept privat din cadrul Facultății de Drept, au remarcat pregătirea înaltă a studenților și profunzimea studiilor efectuate.

Bursa Gladei și Partenerii, în acest an, a fost câștigată de Mădălina Luca, studentă în anul IV. Pe lângă susținera financiară obținută în mărimea valorii contractului de studii pentru un an, Mădălina a câștigat și un stagiu de practică în cadrului Biroului Asociat de Avocați „Gladei și Partenerii”.

De asemenea, pentru prima dată a mai fost acordată o bursă, a cărei sponsor a fost Vasile Tofan, Partener Horizon Capital, unul dintre cei mai activi investitori din Republica Moldova. Bursa Tofan a fost câștigată de Bogdan Slanina, student în anul IV.

Roger Gladei, Partener coordonator Gladei și Partenerii, a remarcat că: Toți 5 finaliști s-au descurcat de minune, dacă vreo companie sau municipalitate vrea sa emită obligațiuni, acum știți cine vă poate ajuta.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.