Flux noutăţi

11 octombrie – Webinare de asistență a IMM-urilor Managementul afacerii și personalului
08.10.2021 | JURIDICE MOLDOVA

Dată: 11 Octombrie 2021

Oră: 14.00 – 15.30

Limbă: Română

Urmare a evenimentului de lansare a paginii https://ghidulafacerii.ebrd.md de către BERD cu sprijinul Fondului pentru Bună Guvernare al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (GGF), suntem încântați să vă invităm la următorul eveniment în care vom pune accent pe modul în care să vă gestionați eficient afacerea atât din punct de vedere juridic cât și comercial. Aflați punctele cheie pentru construirea și consolidarea forței de muncă cu succes și ce probleme trebuie să luați în considerare atunci când realizați schimbări de personal în cadrul afacerii dumneavoastră.

Vă invităm să vă alăturați pentru o discuție virtuală, moderată de BAA „Gladei și Partenerii” și BDC Creative, în parteneriat cu Ministerul Economiei din Republica Moldova, Consiliul Economic pe lângă Prim-Ministrul Republicii Moldova, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Inspectoratul de Stat al Muncii.

Acest webinar face parte dintr-o serie de webinare pentru IMM-uri, care abordează unele dintre subiectele și temele care se găsesc pe platforma online https://ghidulafacerii.ebrd.md.

Evenimentul va avea loc online prin Zoom. Faceți clic aici pentru a vă înscrie la eveniment.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.