Drept civil

Maxim Macovei – Tehnici de redactare a contractelor, curs pentru avocați și avocați stagiari
02.12.2021 | JURIDICE MOLDOVA

Maxim Macovei

Maxim Macovei

La 9 decembrie 2021, ora 10:00 va avea loc Cursul online „Tehnici de redactare a contractelor” pentru avocați și avocați-stagiari.

Înregistrarea va avea loc în perioada 02 decembrie – 08 decembrie, prin formular.

Cursul este organizat în cadrul instruirii inițiale și continuă.
Instruirea va avea loc în Platforma de Instruire la Distanță, pia.md

Formatorul Maxim MACOVEI, își propune să:

  1. împărtășească din experiența de colaborare pentru redactarea contractelor cu avocații din jurisdicții ca Marea Britanie, România, Elveția, SUA, analiza standardelor pe piețele mari (observații empirice);
  2. abordeze necesitatea practică a înserării exemplelor în text pentru facilitarea înțelegerii clauzelor, descrierii în textul contractului a circumstanțelor relevante pentru încheierea contractului;
  3. analizarea cazuisticii a formulării clauzelor pentru instituții ca rezoluțiunea, clauza penală, impedimentul, notificări, garanții, clauze suspensive/rezolutorii etc.

Maxim Macovei este asociat în cadrul ERA. Înainte de a se alătura ERA, Maxim a asistat și consultat startup-uri IT și FinTech în lansarea produselor lor pe piețele europene și americane. Maxim a câștigat o experiență valoroasă în timpul interacțiunii sale cu startup-uri și afaceri internaționale, interacționând cu diverse sisteme juridice din întreaga lume, toate acestea în timp ce și-a dezvoltat propriul startup în LegalTech.

De asemenea, acesta a fost implicat în tranzacții complexe, investiții străine în cadrul companiilor locale și internaționale prin instrumente corporative precum acorduri între acționari, clauze de opțiune, note convertibile.


Aflaţi mai mult despre , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.