Competition

Consiliul Concurenței. Analiza operațiunii de concentrare economică notificată de către Autonet Group Holding AG
20.12.2021 | JURIDICE MOLDOVA

Vineri, 17 decembrie 2021, Consiliul Concurenței a informat că analizează operațiunea de concentrare economică notificată de către Autonet Group Holding AG, potrivit unui comunicat.

Notificarea se referă la achiziționarea de către Autonet Group Holding AG a unei participații majoritare din capitalul social, drepturile de vot și economice ale Augsburg International Impex SRL.

Pe teritoriul Republicii Moldova, părțile sunt prezente pe piața vânzării angro de piese de schimb auto și accesorii și pe piața vânzării angro a lubrifianților auto.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr. 183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail, la adresa: office@competition.md.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.