Flux noutăţi

Președinția Republicii Moldova a lansat un program de stagii pentru tineri
19.01.2022 | JURIDICE MOLDOVA

La data de 18 ianuarie 2022, Președinția Republicii Moldova a lansat un program de stagii pentru studenții în ultimul an la licență, masterat sau doctorat, sau absolvenții recenți ai unuia dintre aceste niveluri de studii, studenții care învață în țară sau în străinătate, motivați, creativi și flexibili.  Candidații pot depune dosarul pentru stagiu în diverse departamente ale instituției prezidențiale, precum și în cadrul echipei de consilieri ai Președintelui Republicii Moldova.

Durata stagiului va fi de trei luni, cu posibilitatea de extindere a termenului până la șase luni. Candidații pot opta pentru un stagiu în cadrul Direcțiilor Juridică, Informare și comunicare cu mass-media, Politică internă, Relații externe și protocol, Petiții și audiență, Management al documentelor, Administrare patrimoniu, precum în Secția e-administrare și securitate informațională și în Serviciul resurse umane. De asemenea, candidații pot alege să facă un stagiu în cadrul echipei de consilieri prezidențiali: în domeniul economic – Veaceslav Negruța, în domeniul educației și cercetării – Valentina Chicu, în domeniul culturii – Angela Brașoveanu Erizanu, pentru relațiile cu diaspora – Elena Druță, pentru comunicare publică – Sorina Ştefîrţă.

Candidații vor depune un dosar care să conțină Curriculum vitae (CV), scrisoare de motivare și certificat ce confirmă efectuarea studiilor în cadrul instituției de învățământ/copia diplomei de studii, până pe data de 31 ianuarie 2022 pe adresa de e-mail internship@prm.md.  Concursul va include proba de interviu, care va avea loc la sediul Președinției Republicii Moldova: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 154.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.