Flux noutăţi
Comentariile sunt închise pentru Dreptul la Oportunități, ediția a II-a 2018

Dreptul la Oportunități, ediția a II-a 2018
02.05.2018 | Vlad Bercu

În scopul diversificării vieții academice, Asociația Studenților în Drept, USM organizează tradițional un șir de evenimente ce vin să consolideze firea juridică și cea cognitivă a participanților, încercând să conexeze cu succes sfera teoretică și cea practică.

Pentru a-și îndeplini scopul de a oferi cât mai multe șanse de dezvoltare multidirecțională, Asociația Studenților în Drept organizează tradițional, și în acest an, evenimentul ”DREPTUL la Oportunități” ediția a II-a 2018.

DREPTUL la Oportunități” reprezintă inițiativa educațională destinată comunității studențești, lansată cu scopul de a oferi un spațiu comun de dialog și schimb de experiență pentru toți cei ce sunt preocupați de educație și dezvoltare personală.
Reiterăm că ”a fi student” înseamnă mai mult decît reușită academică – activitățile extra-curriculare ca: internship-uri, voluntariat, schimb de experiență la nivel național și internațional au în acest sens un impact major în creșterea profesională ulterioară!

Asociația Studenților în Drept, USM, în parteneriat cu alte structuri naționale, invită studenții la un dialog pentru a identifica oportunitățile de care aceștia pot beneficia în timpul studiilor de licență sau masterat.

Partenerii noștri, printre care menționăm:
– BAA ”Panțîru și Partenerii”
– BAA ”Hanganu, Tănase și Partenerii”
– Centrul de Resurse Juridice din Moldova
– Centrul de Ghidare în Carieră și relații cu piața muncii, USM
– Consiliul Municipal de Tineret Chișinău
– Alianța Studenților din Moldova
– Leavitt Institute Moldova
– Instituția Ombudsmanului Studențesc
vin să împărtășească din vasta lor experiență despre ”CUM să profiți la maxim de activități utile pentru tine și viitoarea ta carieră”!

Fii mai aproape de șansele pe care ți le oferă viața studențească alături de ASD!

TU ai DREPTUL la OPORTUNITĂȚI!

Îți sugerăm să completezi formularul https://docs.google.com/forms/d/1gtjzDGKbpjBAGAQIYd1q_P8mvub8EscPzeoVKfp5Rvg/viewform?edit_requested=true pentru înregistrare, iar noi te așteptăm:
• vineri, 4 mai 2018
• ora 13:30 – 16:00
• sala 216 / etajul 2, blocul 2 de studii, USM (str. Mihail Kogălniceanu 65).


Aflaţi mai mult despreImportant: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.