Comunicate

Liderii de opinie din mediul online au discutat cu Președinta Maia Sandu despre nevoia de a consolida eforturile de ajutorare a refugiaților
28.02.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Sâmbătă, 26 februarie 2022, liderii de opinie din mediul online au discutat cu Președinta Maia Sandu despre nevoia de a consolida eforturile de ajutorare a refugiaților, potrivit unui comunicat.

Șefa statului a vorbit despre acțiunile întreprinse de autoritățile centrale și locale pentru a asigura condiții optime refugiaților. În acest context, Președinta Maia Sandu a apreciat mobilizarea impresionantă a cetățenilor din toată țara și le-a mulțumit celor prezenți pentru multiplicarea informațiilor relevante la subiect. Totodată, șefa statului i-a îndemnat să distribuie în comunitățile lor online doar informație veridică, din surse oficiale, să raporteze și să combată știrile false ce ar putea speria oamenii, și să nu permită discursul de ură mai ales în această perioadă.

Participanții la discuție au venit cu mai multe propuneri menite să facă mai bună comunicarea lor cu autoritățile, iar astfel să se asigure că eforturile cetățenilor de a susține refugiații sunt direcționate exact acolo unde este mai mare nevoie de ajutor.


Aflaţi mai mult despre , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.