Flux noutăţi

ASP a identificat 1072 pagini web şi platforme de jocuri de noroc neautorizate
04.07.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Agenția Servicii Publice informează pe pagina oficială (link) că una dintre atribuțiile sale este de a identifica paginile web/platformele/aplicațiile, prin intermediul cărora sunt accesate jocurile de noroc neautorizate în modul stabilit de legislație în vigoare.

La moment, au fost identificate 1072 pagini web/platforme/aplicaţii prin intermediul cărora erau accesate jocurile de noroc neautorizate.  Lista poate fi consultată aici.

Recent, Agenția Servicii Publice a identificat în reţeaua socială Instagram o nouă platformă neautorizată de prestare a serviciilor în domeniul jocurilor de noroc – @1win.moldova. Aceasta avea indicată drept adresă de activitate str. Puşkin, 47 (mun. Chișinău). De fapt, la această locație funcționează una dintre subdiviziunile teritoriale ale ASP –  Centrul multifuncţional nr. 2.

În această ordine de idei, Agenția Servicii Publice informează că în subdiviziunile teritoriale ale ASP, platforme de înregistrare a participanţilor pentru depunerea mijloacelor financiare pentru pariuri la competiţiile sportive nu există, iar servicii de extragere a câștigurilor şi alte servicii tangențiale cu activitatea în domeniul jocurilor de noroc, nu sunt prestate. În măsura în care autorităţile de anchetă au fost sesizate cu privire la platforma neautorizată @1win.moldova, ASP dezaprobă activitatea platformelor neautorizate de jocuri de noroc, exclude coparticiparea în activităţi care nu îi sunt caracteristice şi apelează la atragerea la răspundere a subiecţilor care activează ilicit.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.