Law Street

Parteneriat strategic: BANCASSURANCE oferă soluții financiare utile și informații practice publicului JURIDICE MOLDOVA
04.07.2022 | JURIDICE MOLDOVA

JURIDICE MOLDOVA anunță inițierea unui parteneriat strategic inedit cu BANCASSURANCE

Parteneriatul are drept scop promovarea serviciilor financiare de calitate în rândul practicienilor din domeniul justiție și al oamenilor de afaceri.

 
Principalele servicii oferite de BANCASSURANCE sunt:

– Servicii de schimb valutar, cu beneficii suplimentare disponibile: posibilitatea de a comanda din timp valuta necesară, serviciul de livrare a sumei necesară de bani, serviciul de numărare și verificare a valutei străine și/ sau naționale;

– Împrumuturi: Credit rapid, Plafon de credit, Credit pentru investiții, Credit auto etc.;

– Servicii de recepționare a transferurilor de bani (Western Union, Ria, Unistream);

– Plăți, inclusiv plata serviciilor comunale.

Un proiect unic de acest fel în Republica Moldova, grupul de companii BANCASSURANCE este format dintr-o echipă de profesioniști în domeniul financiar-bancar, cu experiență de lucru în poziții de top în bănci comerciale și companii de asigurări. În prezent, BANCASSURANCE deține trei oficii în municipiul Chișinău, punând accent pe dezvoltarea rețelei naționale. Oficiul central se află în sectorul Centru al capitalei, pe adresa str. Alexandru cel Bun, 95.

Prin proiectele realizate au reuşit să demonstreze că înţeleg nevoile clienţilor și partenerilor lor.  BANCASSURANCE  demarează fiecare proiect cu convingerea că rezultatul va aduce un plus de valoare afacerii clientului. Întreaga echipa crede în integritate şi profesionalism, apreciind iniţiativa și asumându-și responsabilitatea acţiunilor sale. Dincolo de sinergia ce le oferă forţă, BANCASSURANCE  păstrează mereu entuziasmul şi implicarea în activitatea lor profesională.

JURIDICE MOLDOVA este încântată să anunțe acest parteneriat, ori platforma noastră și-a bazat tot timpul colaborările cu profesioniști de înaltă talie, care oferă cele mai bune soluții clienților lor.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.