Drept civil

Post factum: Lansare de carte – Drept civil. Moștenirea, autor dr. Octavian Cazac
10.07.2022 | JURIDICE MOLDOVA

dr. Octavian Cazac

dr. Octavian Cazac

Nimic nu este mai dificil decât opera de pionerat.
prof. univ. Mircea-Dan Bob-Bocșan, Universității Babeș-Bolyai 
(prefața la Drept Civil. Moștenirea)

Joi, 7 iulie 2022,  la ora 18:00, în incinta blocului 2 al Facultății de Drept, USM, Chișinău, a avut loc lansarea de carte a dr. Octavian Cazac, conferențiar universitar, dedicat analizei și studiului instituției Moșternirii.

Acest eveniment a fost inedit pentru mediul academic din Republica Moldova. În cadrul acestuia au participat atât teoreticieni ai dreptului, profesori universitari, autori de legi, inclusiv autori ai proiectului de modernizare a Codului civil, cât și practicieni de renume, avocați, notari, consilieri juridici și alții.

Cuvânt de salut și apreciere, au avut reputabili civiliști din Republica Moldova, printre care se număr judecătorul Curții Constituționale, dr. Nicolae Roșca, fostul secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției, Nicolae Eșanu, dr. Elena Mocanu, ex-Ministrul Justiției, Oleg Efrim și alții.

Pentru a urmări evenimentul de lansare, puteți să o faceți accesând înregistrare de pe youtube de pe canalul dl. dr. Octavian Cazac.

 

Comunitatea JURIDICE MOLDOVA, la rândul ei, felicită domnul profesor pentru această realizară și îi transmite apreciere pentru aportul pe care domnia sa o aduce dezvoltării culturii juridice, iar mai cu seamă a dreptului civil din țara noastră.

Pentru  a achiziționa această lucrare puteți utiliza acest link pentru a transmite numărul dumneavoastră de telefon, iar Bons Offices SRL vă va contacta pentru a vă livra comanda. Preț: 900 MDL.

Pentru a vizualiza cuprinsul lucrării accesați următorul link.

Sugestiile, comentariile sau criticile referitoare la lucrare pot fi trimise la editor@animus.md sau prin utilizarea în public a hashtagului #MostenireaOC.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.