Flux noutăţi

Agenția Relații Funciare și Cadastru va adera la Consiliul Standardelor Internaționale de Evaluare
14.07.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Miercuri, 13 iulie 2022, Guvernul a aprobat proiectul hotărârii Guvernului cu privire la aderarea Agenției Relații Funciare și Cadastru la Consiliul Standardelor Internaționale de Evaluare.

Conform comunicatului, acest lucru va permite accesarea celor mai recente ediții ale Standardelor Internaționale, obținerea dreptului de a publica, traduce și prelua aceste modele ca bază în elaborarea standardelor naționale de evaluare. Totodată, aderarea Agenției Relații Funciare și Cadastru la IVSC și ajustarea cadrului legal și normativ în domeniul evaluării bunurilor imobile va contribui la promovarea imaginii Republicii Moldova în afara granițelor și va spori atractivitatea climatului investițional pentru cetățenii străini.

IVSC este o organizație non-guvernamentală, fondată în anul 1981, cu sediul în Marea Britanie. Principala sa activitate o reprezintă elaborarea Standardelor Internaționale în domeniul evaluării bunurilor. În prezent, IVSC cuprinde peste 180 de organizații membre din întreaga lume – asociații profesionale ale evaluatorilor, membri instituționali și membri academici.


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.