Fiscalitate

16 studenți și masteranzi au realizat stagiul de practică în cadrul Serviciului Fiscal de Stat
15.08.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Vineri, 12 august 2022, a avut loc ceremonia de finalizare a stagiului de practică organizat de Serviciul Fiscal de Stat în perioada 28 iunie – 12 august 2022, pentru studenții și masteranzii instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova, potrivit unui comunicat.

În această perioadă, 16 studenți și masteranzi au avut ocazia să își dezvolte abilitățile în următoarele domenii: conformare fiscală, control fiscal, antifraudă și sisteme informaționale ale SFS. Stagiul s-a bazat pe studii de caz, brainstorming, examinarea cazurilor reale și integrarea în echipele care lucrează la soluționarea cazurilor.

În cadrul evenimentului, Directoarea Serviciului Fiscal de Stat, dna Rozalina Albu a adresat felicitări tuturor participanților în cadrul programului de stagii, și le-a mulțumit pentru interesul manifestat față de activitatea autorității fiscale, urându-le totodată mult succes și perseverență.

La rândul lor, participanții la programul de stagii au exprimat recunoștință pentru întreg suportul acordat de către angajații SFS și au apreciat înalt inițiativa de a organiza stagii practice pentru studenți și masteranzi.

Precizăm că, Serviciul Fiscal de Stat oferă studenților oportunitatea desfășurării stagiilor practice în cadrul autorității fiscale cu posibilitatea angajării ulterioare în câmpul muncii.

Totodată, Serviciul Fiscal de Stat încurajează tinerii absolvenți să participe la concursurile de angajare desfășurate de autoritate.


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.