Flux noutăţi

Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei al IGPF sărbătorește 15 ani de la fondare
06.09.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Secretarul de stat al MAI, Daniella Misail-Nichitin, a participat la manifestația de începere a noului an de învățământ și aniversarea a 15 ani de la fondarea Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, se arată într-un comunicat.

În mesajul său, secretarul de stat a adresat cuvinte de încurajare elevilor Centrului, pentru pașii importanți făcuți în lumea cunoștințelor și cea de obținere a noii profesii. „Am toată încrederea că veți deveni o generație de oameni puternici și cu un nivel înalt de profesionalism. Poliția de Frontieră, și marea familie a MAI are nevoie de voi, tineri specialiști, care să contribuie la dezvoltarea și modernizarea acestei instituții. Avem mult de muncit împreună pentru a asigura un trai mai bun, liniște și siguranță la frontiera de stat a Republicii Moldova. Vă indemn să fiți sârguincioși, să acumulați toate deprinderile necesare în acești 2 ani de aflare la Centrul de Excelență și să vă implicați activ în cât mai multe activități practice profesionale”, a menționat Daniella Misail-Nichitin.

De asemenea, secretarul de stat a adresat un mesaj de felicitare angajaților instituției. Cu această ocazie, polițiștilor de frontieră le-au fost oferite distincții și diplome de onoare.

Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei este o subdiviziune din subordinea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, misiunea căreia este de a asigura formarea iniţială şi, după caz, formarea continuă a personalului Poliţiei de Frontieră.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.