Flux noutăţi

Invitație la Conferință – Proprietatea Intelectuală în condițiile noii realități: evoluții, provocări și perspective
06.09.2022 | JURIDICE MOLDOVA

La 8 septembrie curent, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) vă invită la Conferința Internațională cu genericul „Proprietatea Intelectuală în condițiile noii realități: evoluții, provocări și perspective”, dedicată împlinirii a 30 de ani de la fondarea instituției, se arată într-un comunicat.

Evenimentul este organizat cu sprijinul proiectului UE „Suport pentru dialogul structurat în domeniul politicilor, coordonarea punerii în aplicare a Acordului de Asociere şi îmbunătăţirea procesului de aproximare legală” pentru Republica Moldova, în cooperare cu Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale (OMPI), Oficiul European de Brevete (OEB) și Oficiul Uniunii Europene de Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Evenimentul se dorește a fi o platformă de discuții pentru împărtășirea experiențelor din domeniul PI și a celor mai bune practici în abordarea evoluțiilor și tendințelor recente, a dezvoltării durabile și a promovării antreprenoriatului inovator.

Conferința se va desfăşura într-un format hibrid, cu participare fizică și online. Limbile de lucru ale conferinței sunt româna și engleza cu traducere sincron.

Doritorii de a participa online la Conferința internațională sunt invitați să completeze formularul de înregistrare disponibil la următorul link.

Mai multe detalii referitoare la evenimentele dedicate aniversării a 30 de ani de la fondarea AGEPI, precum și programul Conferinței pot fi accesate pe pagina web.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.