Flux noutăţi

Inteligența artificială va fi subiectul principal al celei de-a VI-a ediții a Conversațiilor OMPI
20.09.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI) organizează în perioada 21-22 septembrie cea de-a VI-a ediție a Conversațiilor OMPI privind proprietatea intelectuală și tehnologiile de avangardă: invenții bazate pe Inteligența Artificială (IA), se arată într-un comunicat.

Scopul evenimentului este de a crea o platformă de discuții în cadrul căreia se vor analiza noile tehnologii și implementarea acestora, tendințele și practicile de brevetare a invențiilor create cu ajutorul inteligenței artificiale etc.

Evenimentul încurajează schimbul de informații între toate părțile interesate – de la oficiile de proprietate intelectuală, inventatori, avocați, întreprinderi private etc. și facilitează transferul de cunoștințe și experiențe între profesioniști, inovatori, creatori și alți participanți ai sistemului.

Doritorii de a participa online la Conversațiile OMPI din acest an sunt rugați să se înregistreze prealabil la următorul link.

Pentru detalii suplimentare cu referire la eveniment precum și pentru a face cunoștință cu programul provizoriu al acestuia accesați următorul link.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.