Flux noutăţi

UPDATE: Biroul de avocați Gladei și Partenerii și maib oferă 2 burse pentru studenții facultăților de Drept
03.10.2022 | JURIDICE MOLDOVA

ATENȚIE TUTOROR CELOR ÎNSCRIȘI
A fost detectată o problemă tehnică în legătură cu adresa de e-mai burse@gladei.md. Astfel, toți cei care au transmis dosarul sunt rugați să îl mai remită o dată până mâine, 4 octombrie. Concursul propriu-zis rămâne pe 8 octombrie.

Biroul de avocați Gladei și Partenerii  și maib continuă să susțină meritocrația, talentul și diligența. Pentru al șaptelea an consecutiv, în baza unui concurs de eseuri, doi studenți sau masteranzi ai Facultății de Drept vor beneficia de câte o bursă academică, în mărimea taxei de studii pentru anul academic 2022-2023. În plus, Gladei și Partenerii oferă un stagiu profesional de o lună în cadrul biroului. Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova (USM) este partenerul academic al proiectului.

Giorgi Shagidze, Președintele maib:

Investiția în educație este cea mai bună contribuție pe care o poate face o companie în dezvoltarea societății. Încă de la fondarea sa, maib este alături de universitățile din țară susținându-le în modernizarea spațiilor de studii, în alinierea programelor la standarde europene, dar și prin oferirea burselor de merit tinerilor care demonstrează rezultate excelente în procesul de studii, sunt implicați în activități extracurriculare și își doresc să se încadreze în câmpul muncii, iar în echipa maib vom fi bucuroși să le spunem ”Bun venit”. Parteneriatele cu universitățile sunt deosebit de valoroase, reprezentând investiția noastră în viitorul maib. Adresez mulțumiri Biroului de avocați Gladei și Partenerii pentru parteneriatul în cadrul acestui proiect”.

Roger Gladei, avocat-coordonator Gladei și Partenerii:

„Acum 7 ani am inițiat proiectul Bursa de merit în dorința de a ajuta tinerele talente. Ne-am convins în acești ani că există o mare dorință a tinerilor de a excela, iar eseurile candidaților au fost tot mai bune, mai profunde și mai actuale. Sunt sigur că parteneriatul cu maib, care se bazează pe valori comune, va ridica proiectul la un nou nivel și va permite mai multor tineri să dezvolte o carieră acasă”.

În cadrul concursului pot participa studenții anului IV de la ciclul licență sau masteranzii din cadrul facultății de drept a oricărei universități din Republica Moldova, cu frecvența la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară. Dosarul de participare trebuie să includă:

– CV-ul.
– Un eseu în limba română pe tema „Plafonarea dobânzii în contractele de credit: (cum) împăcăm capra cu varza?”.

Reguli de redactare: max. 2 pagini, Times New Roman 12, spațiere 1.1, se va utiliza stilul de citare Harvard.

Selectarea finaliștilor va avea loc în baza eseului. Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați pe 8 octombrie, ora 12:00, în incinta Facultății de Drept a USM (blocul de studii nr.2), pentru a le prezenta în fața Comisiei de evaluare din care vor face parte reprezentanții Biroului de avocați Gladei și Partenerii, maib și ai Facultății de Drept a USM. Candidații vor avea la dispoziție 10 minute pentru a prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebările membrilor comisiei.

Orice întrebări legate de concurs pot fi expediate la adresa burse@gladei.md.

Despre Gladei și Partenerii

Aprecierea clienților și colegilor (biroul este cotat la cel mai înalt nivel de anuarele internaționale Legal 500, Chambers Global și IFLR1000) vine din realizările pe proiectele juridice în care membrii biroului acordă asistență juridică. Clienții biroului sunt instituții financiare internaționale, companii transnaționale și străine, agenții guvernamentale și asociații profesionale, dar și, nu în ultimul rând, antreprenori locali începători sau în devenire. Responsabilitatea socială a membrilor biroului se exprimă prin participarea în proiectele inițiate de Hai Moldova, CCF Moldova, ELSA și ASD, dar și prin sprijinul direct al unor persoane.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.