Law Street

Sorin Dolea devine membru exclusiv al ArbTech – primul forum mondial dedicat tehnologiilor informaționale în arbitrajul internațional
23.09.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Sorin Dolea

Sorin Dolea

Sorin Dolea devine membru exclusiv al ArbTech – primul forum mondial dedicat tehnologiilor informaționale în arbitrajul internațional.  Forumul ArbTech dezbate, discută și colaborează cu privire la aplicarea inovatoare a tehnologiei pentru soluționarea eficientă și echitabilă a disputelor internaționale.
Pagina web: https://www.arbtech.io/
***
Sorin este un avocat apreciat pentru experiența și specializarea sa în arbitraje investiționale și comerciale. În timpul colaborării cu unele dintre cele mai mari firme de avocatură internaționale, Sorin a reprezentat clienți din diverse industrii în fața unor instanțe de prestigiu precum: Curtea Londoneză de Arbitraj (LCIA), Curtea de Arbitraj a Camerei de Comerț Internaționale (ICC) și Centrul Internațional Arbitral din Viena (VIAC), Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții (ICSID). Doctorand în drept internațional la Universitatea de Stat din Moldova, Sorin are un palmares academic impresionant, ce include: absolvirea Universității din Geneva și al Institutului de Relații Internaționale și Dezvoltare din Geneva, cursuri ale Academiei de Drept Internațional de la Haga și ale Academiei de Arbitraj de la Paris. Sorin este de asemenea autorul a peste 30 de articole de specialitate în materia arbitrajului internațional.

Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.