Flux noutăţi

Invitație la Conferință – Digitalizarea actelor juridice în contextul modernizării serviciilor publice
04.10.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Agenția  de Guvernare Electronică,  Departamentele Drept Privat și Drept Public ale Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova Vă invită la Conferința internațională cu genericul ,,Digitalizarea actelor juridice în contextul modernizării serviciilor publice”, organizată sub egida Viceprim-ministrului pentru digitalizare a Republici Moldova, Iurie Țurcanu.

Evenimentul va avea loc în data de 01.11.2022, în cuprinsul orelor 08.30-17.00 (ora Chișinăului), în format mixt: în incinta Centrului Mediacor, localizat în or. Chișinău, str. Alexei Mateevici 60; pe platforma ZOOM.

Conferința se va desfășura în limba română, fiind asigurată, simultan, traducerea și în limba engleză.

Evenimentul ține a organiza o platformă de discuții între reprezentanții autorităților publice, ai instituțiilor specializate și ai mediului academic, referitor la aspectele teoretice și practice ale digitalizării serviciilor publice și juridice, precum și privind actele juridice civile în formă electronică, asistența notarială electronică, care au devenit un obiect indispensabil al tranzacțiilor cotidiene.

Conferința va întruni profesioniști și experți din Republica Moldova, România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Azerbaidjan, Marea Britanie.

De asemenea, se menționează – lucrările prezentate vor beneficia de publicație.

Organizatorii evenimentului manifestă o deosebită plăcere de a invita doritorii expunerii viziunilor și-a aspirațiilor de relevanță, având în vedere că experiența acestora va spori dimensiunile cunoașterii.

Disponibilitatea pentru participare activă în cadrul Conferinței urmează a fi notificată până în data de 15.10.2022, pe adresa electronică: legaldigitalization@gmail.com, iar pentru consultarea eligibilității de participare urmează a fi accesat link-ul.

Adițional, atașăm datele de contact ale persoanelor care vor intermedia dialogul dintre organizatori și participanți: Tatiana Cazacu (+373 79252212) și Aliona Cara-Rusnac (+373 795955335).

 


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.