Flux noutăţi

CCI a RM invită companiile cu capital german la ”Târgul de Oportunități de Carieră”
11.10.2022 | JURIDICE MOLDOVA

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Goethe-Institut Bukarest și Ambasada Germaniei la Chișinău, invită companiile cu capital german, să-și prezinte joburile la ”Târgul de Oportunități de Carieră”, se arată într-un comunicat.

Evenimentul se va desfășura la data de 17 noiembrie 2022, între orele 10.00 -16.00, în sala Universității de stat Alecu Russo din Bălți.

Obiectivul principal al târgului este identificarea oportunităților de formare și perspectivele de angajare ale tinerilor, în funcție de nevoile pieței muncii. Târgul va aborda subiecte axate pe  formarea tinerilor specialiști în corespundere cu necesitățile pieței muncii și promovarea angajabilității tinerilor pe teritoriul Republicii Moldova.

În cadrul târgului urmează a fi desfășurate ateliere tematice cu subiecte ce țin de: public speaking, autocunoaștere, redactarea unui CV, recomandări pentru elaborarea unei scrisori de motivație etc.

Participarea companiilor la târg este GRATUITĂ! Fiecare expozant va beneficia de un stand de 2 metri, dotat cu masă, două scaune, prelungitoare pentru laptopuri/tablete și spațiu pentru roll-up sau banner. Puteți aduce materiale promoționale, flyere, etc.

Pentru participare la eveniment vă rugăm să completați formularul până în data de 20.10.2022.

R.S.V.P.: Galina Codița, tel: 069380803 și Elena Movileanu, email elena.movileanu@chamber.md, tel: 069084123.


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.