Comunicate

Centrul Național Anticorupție lansează un nou concurs de selectare a voluntarilor anticorupție
06.03.2023 | JURIDICE MOLDOVA

Miercuri, 01 martie 2023, în calitate de instituție-gazdă a activităților de voluntariat, CNA anunță un nou concurs de selectare a voluntarilor anticorupție, care îşi vor desfășura activitatea sub mentoratul Direcției Educație Anticorupție. 

Dacă eşti licean sau student, ești integru, ambițios şi muncești cu dedicație, dacă vrei să muncești alături de ofițerii CNA, să te implici în proiecte anticorupție destinate tinerilor și ești motivat să ai o primă experiență inedită de muncă, CNA te îndeamnă să aplici la concursul de selectare a voluntarilor anticorupție.

Dosarul de concurs poate fi depus personal, prin poștă, prin e-mail şi va conține:

Activitatea de voluntariat oferă voluntarilor mai multe oportunități, inclusiv prevăzute expres de Legea voluntariatului nr.121 din 18 iunie 2010, care prevede că persoanele implicate în activitatea de voluntariat beneficiază de: 

  • certificat nominal de voluntariat (dacă este implicat în activitatea de voluntariat mai puțin de 20 de ore lunar);
  • carnet de voluntar (dacă este implicat în activitatea de voluntariat mai mult de 20 de ore lunar);
  • scrisoare de recomandare din partea instituției gazdă a activităților de voluntariat.

De asemenea, activitatea de voluntariat va fi considerată experiență de muncă în condițiile în care experiența de muncă constituie o cerință specifică pentru a fi admis la concursul pentru ocuparea unei funcții publice vacante sau va fi considerată practică de inițiere sau practică de licență dacă s-au confirmat cel puțin 40 de ore.

Perioada de depunere a dosarelor de participare la concurs – 1 martie 2023 –  20 martie 2023.

Informații suplimentare: Direcția Educație Anticorupție, tel. 022-257- 409

“În cazul în care ai ales să depui dosarul personal, programează-te la nr. de telefon 022-257-409 și vino la  sediul CNA (sala de audiență), pe adresa: MD 2005, mun. Chișinău bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt 198. “


Aflaţi mai mult despre , , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.