Law Street

Gladei & Partners câștigă premiul “Deal of the Year 2022” pentru Moldova în cadrul galei internaționale CEE Deals of the Year
26.04.2023 | JURIDICE MOLDOVA

În cadrul concursului CEE Deals of the Year (tranzacția anului) 2022, organizat de prestigioasa publicație CEE Legal Matters, firma de avocatură Gladei & Partners a obținut victoria pentru proiectul de finanțare de către Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a CET-Nord. La concurs au fost admise proiecte de dezvoltare pe piața finanțărilor de debt and equity finance, precum și avocații și casele de avocatură care au participat la ele.

În cadrul competiției, Gladei & Partners a fost nominalizată alături de alte două proiecte din Moldova: “Software Mind’s Acquisition of Code Factory” și “EFSE Loan to OTP Bank Moldova”. Câștigătorii din cele 22 de țări au fost desemnați de o comisie independentă de selecție și anunțați la Gala CEE DOTY, care a avut loc pe 25 aprilie 2023, la Istanbul.

Roger Gladei

Roger Gladei

Roger Gladei, Managing Partner Gladei & Partners: Îmi este deosebit de aproape acest proiect. Nu se compară ca mărime cu alte deal-uri (ex. restructurarea datoriei suverane de USD25 miliarde a Ucrainei), dar este important pentru oamenii din nordul Moldovei, de unde vin și eu. Oamenii vor avea apă calda în robinet (n-am știut ce-i asta în copilărie) și vor plăti doar consumul propriu. Bălțiul devine un oraș mai verde (prin programul BERD Green Cities), iar oamenii vor avea un aer mai curat.

Mulțumesc colegilor pentru profesionalism și clientului pentru încredere!


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.