Law Street

Bursele de merit maib și BAA Gladei și Partenerii
11.09.2023 | JURIDICE MOLDOVA

maib și Biroul de avocați Gladei și Partenerii continuă să susțină meritocrația, talentul și diligența. Pentru al 8-lea an consecutiv, în baza unui concurs de eseuri, doi studenți sau masteranzi ai facultăților de drept vor beneficia de câte o bursă academică, în mărimea taxei de studii pentru anul academic 2023-2024. În plus, ambii parteneri oferă câte un stagiu profesional de o lună în cadrul băncii și, respectiv, biroului de avocați.

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova este partenerul academic al proiectului.

Condiții de eligibilitate:

Candidații trebuie să fie studenți în anul III sau IV sau masteranzi în cadrul facultății de drept a unei universități din Republica Moldova, cu frecvență la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară.

Dosarul de participare:

  1. CV-ul.
  2. Un eseu în limba română pe tema „Contracte financiare încheiate la distanță: analiza comparată B2C vs. B2B”.

Reguli de redactare: max. 3 pagini, Times New Roman 12, spațiere 1.1, se va utiliza stilul de citare Harvard.

Procesul de selecție:

Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați să le prezinte în fața comisiei de evaluare din care vor face parte reprezentanții BAA Gladei și Partenerii, maib și ai Facultății de Drept USM. Candidații vor avea la dispoziție 10 minute pentru a prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebări.

Candidații vor expedia dosarele până la 23 septembrie 2023 la adresa burse@gladei.md. Prezentarea eseurilor va avea loc la 28 septembrie 2023, ora 17:00, în sala de conferințe a Facultății de Drept a USM (blocul de studii nr.2).

Orice întrebări legate de concurs le puteți adresa la burse@gladei.md.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.