Flux noutăţi

Concursul internațional de lucrări în domeniul medierii
01.10.2023 | JURIDICE MOLDOVA

THE WEINSTEIN INTERNATIONAL FOUNDATION, în colaborare cu Senior Fellow, Constantin Adi Gavrilă, este mândră să anunțe Concursul internațională de lucrări în domeniul medierii din România – Mediation Writing Competition in Romania, susținut de KPMG Legal – Toncescu și Asociații, precum și Facultatea de Drept a Universității din Craiova și Centrul ADR România.

Studenții la drept din România și Moldova (din orice an de studiu, inclusiv Master) care nu sunt practicieni de drept sunt invitați să-și înregistreze interesul și să scrie un memorandum de mediere (mediation memorandum)în numele unui client care se pregătește să participe la medierea unui litigiu.

Cel mai bun material va fi premiat cu o sumă de 1000 de dolari (USD). Lucrările pot fi trimise până pe 30 noiembrie 2023.

Anunțul câștigătorului din România și din alte țări va avea loc în cadrul unui eveniment global online pe 14 decembrie 2023.

Studenții interesați se pot înregistra pentru a participa folosind linkul: https://forms.gle/GvpTeH7SJRjxrsoM9 – sau scanând codul QR.

De asemenea, pentru participanții din Moldova, care ar putea avea întrebări privind Concursul, puteți să îi scrieți un mesaj Patriciei Zghibarța: patricia.zghibarta@gmail.com.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina: https://drept.ucv.ro/images/ri/Mediation_Writing_Competition/2023/2023_IMWC_Full_Packet_-_Romania_-_9.25.23.pdf


Aflaţi mai mult despre , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.