Cariere

GLADEI & PARTNERS recrutează Asociat
09.01.2024 | JURIDICE MOLDOVA

Gladei & Partners este o societate de avocatură din Moldova specializată în dreptul afacerilor, cu o expunere internațională pronunțată. Firma are expertiză în domenii precum Banking și Finanțe, Fuziuni și Achiziții, Piețe de Capital, Corporate, Imobiliare, Litigii & Arbitraj, Telecomunicații & Media, Proprietate Intelectuală. În ultimii 15 ani, Gladei a oferit consultanță unor importante instituții financiare internaționale, societăți străine și locale cu investiții străine. Firma este înalt cotată în Chambers Global/Europe, IFLR1000, Legal 500, Who’s Who Legal și Best Lawyers.

Poziția: Asociat

Aceasta este o poziție full-time, cu prezență la oficiu,  situată în Chișinău (Centrul Internaţional de Business SKYTOWER). Viitorul asociat va fi responsabil pentru gestionarea unei game variate de probleme juridice, inclusiv due diligence, cercetare, redactare și revizuire contracte, precum și asistență în probleme corporative. Asociatul va fi, de asemenea, responsabil pentru redactarea de avize juridice și rapoarte pentru clienți, precum și gestionarea corespondenței cu clienții și a dosarelor de caz.

Asociatul urmează să dețină:
– o expertiză solidă în dreptul corporativ, fuziuni și achiziții, banking și finanțe, litigii și arbitraj;
– experiență în cercetare juridică și redactare de documente juridice;
– capacitatea de a prioritiza, gestiona eficient timpul și a respecta termenele limită;
– abilități de comunicare;
– limbaj fluent  în engleză și română;
– LL.M. sau grad echivalent de studii juridice de la o universitate de prestigiu;
– calitatea de membru al unui Barou reprezintă un avantaj.

Puteți participa la concursul de selecție, prin a transmite CV-ul și o scrisoare de motivare în engleză la adresa office@gladei.md.
Fie puteți aplica prin intermediul LinkedIn.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.