Law Street

GLADEI & PARTNERS anunță avansarea lui Valeriu Cernei în poziția de Partener
25.01.2024 | JURIDICE MOLDOVA

Valeriu Cernei, anterior Senior Associate Gladei & Partners, a fost promovat în poziția de Partener. Valeriu este parte din echipa Gladei & Partners încă din 2016. Aria sa principală de practică include dreptul corporativ și comercial, fuziuni și achiziții, insolvență, proprietate intelectuală, protecția datelor personale, dreptul fiscal, litigii și arbitraj.

Valeriu s-a implicat la majoritatea proiectelor noastre strategice, care implicau provocări complexe și diverse” a comentat Giorgi Shagidze, CEO al Băncii Comerciale MAIB. “În fiecare proiect, dedicarea, intelectul ascuțit și expertiza lui m-au impresionat constant. Capacitatea lui de a naviga printre provocările complexe cu ușurință și încredere, îl caracterizează pe Valeriu drept un contribuitor cu adevărat inestimabil […] Felicitări atât echipei cât și lui Valeriu pentru această recunoaștere bine meritată!

Lucrarea lui Valeriu Cernei reprezentând Comisia a fost foarte instrumentală, demonstrând o cunoaștere impresionantă a legii moldovenești, o înțelegere profundă a cazurilor Comisiei și o dedicație puternică și constantă pentru cel mai înalt calibru de reprezentare a Comisiei,” a declarat Herman von Hebel, membru internațional și Președinte al Comisiei Pre-Vetting. “Toți membrii Comisiei îi doresc mult succes în noul său rol și suntem încrezători că el va sprijini și întări în continuare funcționarea eficientă a statului de drept în Moldova.”

Nu a existat nicio zi în acești șapte ani când am regretat decizia de a-l antrena pe Valeriu în echipă” a spus Roger Gladei, Managing Partner la Gladei & Partners. “Cu o abordare atât de aprofundată, cât și orientată spre viitor, agil și cu o mentalitate de expert, Valeriu a stabilit un nou standard de calitate în tot ceea ce face, conducându-i pe juniori și asociați prin exemplu.”

Gladei & Partners a fost casa mea profesională de când mi-am început cariera ca Junior Associate acum peste șapte ani” a adăugat Valeriu. “Asumarea acestui nou rol de Partener este o onoare pentru mine și, într-adevăr, un nou pas în cariera mea. Parteneriatul este o șansă de a contribui la creșterea firmei noastre dintr-o nouă perspectivă, așa că voi continua să pun aceeași implicare și dedicare în munca de zi cu zi pentru clienții noștri. Le mulțumesc sincer colegilor mei pentru sprijinul lor continuu și aș dori să subliniez că această realizare individuală reprezintă de fapt un succes de echipă.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.