Flux noutăţi

Invitație la atelierele de lucru cu tema „Profesiile juridice în transformare: etică, reputație și colaborarea interprofesională”
19.02.2024 | JURIDICE MOLDOVA

ABA ROLI, în parteneriat cu Uniunea Avocaților și Institutul Național al Justiției, în implementarea Programului pentru Susținerea Reformei Justiției Penale și Combaterea Corupției în Republica Moldovafinanțat de Biroul pentru Combaterea Traficului de Droguri și Aplicarea Legii, organizează o serie de ateliere de lucru pentru avocați, judecători și procurori cu tema „Profesiile juridice în transformare: etică, reputație și colaborarea interprofesională.

Discuțiile vor fi moderate de către dna Ioana CHIRONEȚ, membră a Consiliului Superior al Magistraturii, dna Aliona NESTEROV, membră a Consiliului Superior al Procurorilor, dl Dorin POPESCU, Președintele Uniunii Avocaților, dna Nătălița GAVRILENCO, lector universitar în cadrul Universității de Stat din Moldova.

Atelierele de lucru cu tema „Profesiile juridice în transformare: etică, reputație și colaborarea interprofesională”vor fi organizate în următoarele zile:

– 21 februarie 2024

– 28 februarie 2024

– 6 martie 2024

Uniunea Avocaților va delega câțiva avocați pentru fiecare atelier de lucru. În acest sens, rugăm persoanele interesate să își anunțe intenția de participare, cu indicarea datei atelierului de lucrula care intenționează să participe la adresa de e-mail uniunea.avocatilor.rm@gmail.com. Întrucât locurile sunt limitate, se va aplica regula „primul venit, primul servit”.


Aflaţi mai mult despre , , ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.