Flux noutăţi

UAM organizează concurs pentru selectarea a doi avocați în calitate de membri ai Consiliului Centrului de Instruire a Avocaților
27.02.2024 | JURIDICE MOLDOVA

Uniunea Avocaților din Republica Moldova organizează concurs pentru selectarea a 2 avocați în calitate de membri ai Consiliului Centrului de Instruire a Avocaților.

Cerinţe faţă de candidaţi:

  • să fie înscriși în Lista avocaților care au dreptul de exercitare a profesiei de avocat;
  • să dispună de o experiență în domeniul instruirii de minim 5 (cinci) ani;
  • să se bucure de reputație ireproșabilă.

Dosarul de participare la concurs trebuie să conțină următoarele acte:

  1. Cerere de participare la concurs (cu indicarea datelor de contact: tel., e-mail);
  2. Copia buletinului de identitate;
  3. Curriculum Vitae, semnat pe fiecare pagină;
  4. Scrisoare de motivare în care să explicați de ce doriți să faceți parte din Consiliul Centrului de Instruire a Avocaților și cum credeți că puteți contribui la dezvoltarea acestuia;
  5. Alte acte din care să rezulte experiența în domeniul instruirii.

Dosarele pot fi expediate prin e-mail uniunea.avocatilor.rm@gmail.com sau pot fi depuse personal la sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova, situat pe str. București, 46. mun. Chișinău.

Termenul limită de depunere a dosarelor este  26 martie 2024. Dosarele primite după această dată nu vor fi luate în considerare.

Concursul pentru selectarea membrilor în Consiliul Centrului de Instruire a Avocaților se va realiza sub formă de interviu cu prezența fizică a candidaților în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Uniunii Avocaților din 29 martie 2024.

Pentru orice informații suplimentare și clarificări, contactați Uniunea Avocaților din Republica Moldova la adresa de e-mail: uniunea.avocatilor.rm@gmail.com.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.