Drepturile omului
 
Comentariile sunt închise pentru Departamentul de Justiție și Drepturile Omului al Fundației Soros-Moldova angajează un/o asistent/ă de proiect

Departamentul de Justiție și Drepturile Omului al Fundației Soros-Moldova angajează un/o asistent/ă de proiect
17.01.2018 | JURIDICE MOLDOVA

Departamentul Justiție și Drepturile Omului al Fundației Soros-Moldova lansează un concurs de angajare a unei persoane în funcția de Asistent de Proiect, care va sprijini echipa DJDO în implementarea activităților planificate.

Fundația Soros-Moldova este o organizație neguvernamentală, nonprofit și apolitică, înființată în anul 1992 de către filantropul George Soros în scopul promovării valorilor societății deschise în Moldova. Fundația contribuie la democratizarea societății prin elaborarea și implementarea unor programe în diverse domenii, precum: reforma juridică, sănătate publică, mass media, buna guvernare.

Perioada de angajare: 01 februarie – 31 decembrie 2018, cu posibilitatea extinderii contractului pentru anul următor.

Dosarul pentru concurs va conține:

  • CV-ul actualizat cu indicarea a două persoane de referință;
  • Scrisoare de intenție unde va fi explicat, în linii generale, motivul care v-a determinat să aplicați pentru acest post și care sunt competențele și experiența care corespund profilului solicitat, ce așteptări aveți și cum puteți contribui la implementarea proiectului. Se va indica obligatoriu așteptările salariale. Evitați să repetați informația prezentată în CV. Volumul maxim – 700 cuvinte. Sunt acceptate scrisori de intenție în limba română sau în limba engleză.
  • Alte documente, pe care le considerați a fi relevante (de exemplu, certificatele pentru absolvirea cursurilor de limbă engleză etc).

Persoanele interesate sunt invitate să expedieze dosarele complete până la 25 ianuarie 2018, ora 16.00.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul oficial al Fundației Soros-Moldova.

 

Aflaţi mai mult despre , ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.