Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova
Comentariile sunt închise pentru S-a dat start înscrierilor pentru cea dea 26 ediție a concursului Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot

S-a dat start înscrierilor pentru cea dea 26 ediție a concursului Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot
31.03.2018 | JURIDICE MOLDOVA

Departamentul Drept Privat, din cadrul Universității de Stat din Moldova anunță înscrierile pentru unul din cele mai prestigioase concursuri de drept privat internațional, și anume – Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot. Peste 400 de universități participă anual participă la acest concurs, incluzând nume mari în domeniul dreptului.

Concursul constă din rezolvarea unei dispute bazate pe un contract de vânzare-cumpărare dintre 2 părți contractante din diferite state, ce sunt parte la Convenția Naţiunilor Unite asupra contractelor de vânzare internaţională de mărfuri, încheiată la Viena la 11 aprilie 1980, cu o clauză de arbitraj.

Cerințele față de participanți:

  • student al Facultății de Drept, USM, anul 1 – 3
  • cunoșterea la un nivel decent al dreptului comercial internațional
  • nivelul excelent al cunoașterii și vorbirii limbii engleze
  • interes în pledoarii verbale și scrise
  • dorința de a prioritiza pergătirea pentru acest concurs față de toate alte activități extracuriculare

Cei interesați trebuie să trimită CV-ul său pe adresa de email VisMoot.MSUTeam@gmail.com, până pe data de 15 aprilie. Participanții sunt rugați să indice media sa pentru fiecare an precedent de studii, precum și media pentru semestrul precedent; nivelul de cunoaștere a limbii engleze cu indicarea diplomelor ce probează aceasta (dacă sunt); și dacă au careva experință în participarea la concursuri de pledoarii sau dezbateri și care au fost rezultatele la acestea.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul.


Aflaţi mai mult despre , ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.