Cariere
Comentariile sunt închise pentru Recrutări membri noi JMD

Recrutări membri noi JMD
12.11.2018 | Vlad Bercu

JURIDICE MOLDOVA reprezintă o comunitate juridică în plină dezvoltare, care are ca scop crearea unui mediu academic viu, bazat pe schimbul de informații, opinii și experiența în domeniul dreptului.

Proiecte JMD precum: Conferințele JURIDICE MOLDOVA University/Professional, Dezbaterile JMD, articole științifice, J-Blog, Digest Jurisprudența CSJ, necesită implicarea efectivă a unor tineri iubitori de drept, ambițioși, inovativi, talentați și de o tenacitatea sporită, pentru a fi sustenabile și a crește în calitate.

Pentru a ne contacta și a stabili o modalitate de colaborare vă rugăm să ne transmiteți CV-ul dumneavoastră + o scrisoare scurtă de motivare (inserat în cadrul mailului) pe adresa: office@juridicemoldova.md
Subiectul: JMD colaborare

Deadline pentru recrutare: 15 decembrie 2018.

***

*Pentru cei care ar dori o colaborare tip PARTENERIAT (BAA, Birouri notariale, Birouri ale executorilor judecătorești, Instituții de stat, Universități, etc.) vă rugăm să ne transmiteți un mail pe aceeași adresa cu Subiectul: JMD PARTENERIAT. Noi vă vom răspunde și vă vom explica ce include pachetul PARTENER.


Aflaţi mai mult despre , ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.