Centrul de Instruire a Avocaţilor
Comentariile sunt închise pentru EDUIURIS-educatie juridica pentru elevi ajunge la Chișinău

EDUIURIS-educatie juridica pentru elevi ajunge la Chișinău
01.02.2019 | JURIDICE MOLDOVA

În zilele de 30 și 31 ianuarie 2019 Asociația VeDemJust a asigurat la Chișinău formarea a 53 de specialiști în drept pentru a preda nonformal #educatiejuridica elevilor din Republica Moldova. Formator a fost domnul judecător Cristi Danileț, coordonator al proiectului national Eduiuris din România. Participanții au dobândit certificate și se vor implica voluntar în acest program.

Activitatea este parte din proiectul “Educație Juridică – Cultivarea respectului pentru lege în rândul tinerei generații” care este desfășurat de asociațiile Centrul pentru Inovație și Politici în Moldova (prin experți Ludmila Stuparu și Veronica Midari), in parteneriat cu  Voci pentru Democrație și Justiție din România (prin președinte Lucian Checheriță) și Centrul de Resurse Juridice Moldova (prin expert Nadejda Hriptievschi) și cu sustinere din partea Centrului pentru Instruirea a Avocaților din cadrul Uniunii Avocaților din Republica Moldova (prin director Viorica Grecu). Finanțarea este asigurată de Ambasada Olandei.
În aprilie proiectul va continua la Chișinău cu celelalte activități: asigurare funcționalității Retelei Naționale pentru Educație Juridică, lansare site cu resurse utile, distribuire ghid de educație juridică, efectuare de lecții demonstrative.

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.