Flux noutăţi
Comentariile sunt închise pentru În premieră European Young Bar Association Conference va avea loc la Chișinău (perioada 4-7 Aprilie 2019)

În premieră European Young Bar Association Conference va avea loc la Chișinău (perioada 4-7 Aprilie 2019)
01.04.2019 | Vlad Bercu

Eveniment cu tradiție în Europa de Vest, este desfășurat pentru prima dată la Chișinău și constă în organizarea unor paneluri de discuții purtate cu experți internaționali din Marea Britanie, Belgia, Letonia, Polonia, România, Ucraina, pe domenii de expertiză specifice, inovatoare pentru legislația Republicii Moldova, precum:

  • Dezvoltări recente ale legislației bancare. Particularitățile transferului dreptului de proprietate asupra cotelor în capitalul băncii
  • Provocări contemporane în reglementarea internetului: protejarea drepturilor de autor în economia colaborativă.
  • Armonizarea și asimilarea normelor privind serviciile financiare și de investiții. Pentru mai multe detalii, consultați Agenda evenimentului

Programul științific al Conferinței, presupune schimbul de experienţă şi bune practici Europene şi naţionale în materie de servicii financiare, legislaţie civilă şi comercială, drepturi de proprietate intelectuală, protecția datelor cu caracter personal, investiții, legislația vinului.

Programul cultural include activități de network cu avocați din străinătate într-un cadru informal, cum ar fi recepția de deschidere, excursie la vinăria Cricova, Galla Dinner (black tie la restaurantul Villa Garden) și multe altele.

Doritorii de a participa la întregul eveniment sunt invitaţi să se înregistreze conform instrucțiunilor de pe pagina web:

https://eyba.org/spring-conference-2019-chisinau.

(*Participanților din Moldova le sunt aplicabile tarife de membru EYBA Member Early Birds)

Doritorii de a participa doar la programul ştiinţific (prezentările experților şi dezbateri (5-6 aprilie 2019) pot beneficia de tarif redus:

https://docs.google.com/…/1IGBT9NHVh7XOrEG2bG-q-9vLX2…/edit….


Aflaţi mai mult despre



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.