Flux noutăţi
Comentariile sunt închise pentru Model European Union Iaşi 2019: Aplicaţi la proiect pentru a participa la o simulare realistă a procedurii legislative europene!

Model European Union Iaşi 2019: Aplicaţi la proiect pentru a participa la o simulare realistă a procedurii legislative europene!
17.12.2018 | JURIDICE MOLDOVA

Model European Union Iaşi (MEU Iaşi) este primul proiect internațional de acest fel din România, ajuns la a treia ediție, care oferă tinerilor interesați ocazia de a participa la o simulare realistă a procedurii legislative europene. Participanții, reuniți la Iași din toate colțurile lumii, vor îndeplini rolurile de miniştri în Consiliul Uniunii Europene, membri ai Parlamentului European, reprezentanți ai mediului privat sau jurnaliști într-un joc de rol care le va permite să cunoască mai bine mecanismul european de legiferare.

Participanții vor avea oportunitatea de a dobândi și de a-și testa abilitățile de negociere, dezbatere și leadership într-un cadru multicultural menit să îi determine să se dezvolte atât profesional, cât și personal.

Limba de lucru este limba engleză, la nivel conversațional. Se pot înscrie până la data de 24 decembrie 2018 tinerii interesați, indiferent de nivelul studiilor, cu vârsta între 18 și 28 de ani.

Model European Union Iasi, ediția a 3-a, va avea loc în perioada 5-10 martie 2019.

Taxa de participare: 50 EUR (include cazarea, masa, materialele necesare pe toată perioada desfășurării proiectului).

Înscrierea participanților are loc prin completarea formularului: https://goo.gl/forms/xbmUtNQVv1SPDdz72.

Pentru detalii suplimentare, trimiteți un mail la adresa meu.iasi@asd-uaic.ro sau pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/MEUIasi/.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.