Law Street
Comentariile sunt închise pentru Casa de avocatură Vernon | David a fost confirmată de Legal 500 drept unul din liderii pieței serviciilor juridice din Republica Moldova

Casa de avocatură Vernon | David a fost confirmată de Legal 500 drept unul din liderii pieței serviciilor juridice din Republica Moldova
12.04.2019 | Vlad Bercu

CHISINAU, 12 aprilie 2019: Editia din acest an a ghidului juridic The Legal 500 plaseaza casa de avocatura Vernon | David pe Palier nr. 1 al clasamentului intocmit cu privire la casele de avocatura cu cele mai bune practici pe piata serviciilor juridice din Republica Moldova.

“Sunt mandra ca renumitul ghid juridic ne plaseaza ca cei mai buni specialisti pe piata de servicii profesionale din Republica Moldova. Avem o echipa absolut exceptionala care ne ajuta sa oferim clientilor nostri servicii la standarde internationale iar pozitionarea casei noastre de avocatura pe primul loc al clasamentului ne confirma ca reusim mereu sa ne ridicam si chiar sa depasim asteptarile clientilor nostri”, a declarat Diana Neagu, partener coordonator al practicii de avocatura a Vernon | David in Republica Moldova.

In conformitate cu ghidul juridic, Vernon | David este o casa de avocatura “de incredere si cu un inalt profesionalism”, care “intelege business-ul si aplica standarde inalte de profesionalism si integritate”.

Timp de mai mult de 32 de ani, The Legal 500 analizeaza capacitatile firmelor de avocatura din mai mult de 150 de jurisdictii ale lumii pentru a oferi cel mai actualizat clasament al acestora. Clasamentul se formeaza pe baza analizei extinse a activitatii firmelor de avocatura si a proiectelor, complexității chestiunilor in care acestea sunt implicate si a feedback-ului oferit de clienți.

Totodata, la nivel individual, Diana Neagu si Sergiu Bivol au fost clasati ca fiind unii dintre cei mai buni avocati pe piata. Diana Neagu a fost inclusa in sectiunea “avocatii lider”, iar Sergiu Bivol a fost introdus in clasamentul generatiei viitoare de avocati.

“Doresc sa ii felicit pe colegii mei pentru rezultatele obtinute ce confirma ca suntem recunoscuti de clientii nostri pentru serviciile de inalta calitate pe care le oferim. Sunt convins ca avem o echipa puternica care ne va ajuta sa ducem mai departe standardele internationale de practica in domeniul avocaturii dupa care ne ghidam activitatea de zi cu zi” a declarat Charles Vernon, Managing Partner al casei de avocatura.

Casa de avocatura internationala Vernon | David este activa in diferite industrii si arii de practica juridica, cu un focus pe dreptul corporativ, M&A, proprietate imobiliara si litigii. Incepand cu anul 2018, casa de avocatura a intrat in asociere cu compania Cromwell Evan Global cu care colaboreaza atat in Romania, cat si in Republica Moldova, pentru a avea capacitatea de a acoperi nevoile clientilor nu doar pe zona juridica, dar si pe zona fiscala si financiara.

DESPRE VERNON | DAVID

Cu o echipa locala de aproximativ 10 avocati implicati atat in proiecte locale, cat si in proiecte internationale, Vernon | David, a avut de-a lungul timpului privilegiul de a asista investitori importanti in tranzactii in urma carora acestia, fie si-a consolidat pozitia pe piata, fie au patruns pe piata locala. Nume importante precum Orange si Banca Transilvania se afla pe lista clientilor pe care casa de avocatura i-a asistat in ultimii 2 ani.


Aflaţi mai mult despre , ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.