Proprietate intelectuală
Comentariile sunt închise pentru Amazon “vinde” și servicii juridice

Amazon “vinde” și servicii juridice
09.10.2019 | Admin

La data de 1 octombrie 2019 Amazon a lansat un software care ajută afacerile mici și mijlocii cu înregistrarea și protecția drepturilor de proprietate intelectuală.

IP Accelerator a fost conceput de către Amazon ca un intermediar dintre o rețea de companii de avocatură și afacerile de tip IMM în vederea obținerii de către acestea din urmă a unor servicii de înregistrare a mărcilor comerciale la prețuri rezonabile. Compania Amazon garantează că toate companiile de avocatură din rețeaua conectată la IP Accelerator sunt verificate la corespunderea calității serviciilor prestate și au experiență în domeniu. Cele selectatate au fost de acord din start la tarife rezonabile pentru servicii standart de înregistrare a mărcilor.

Pe lângă înregistrarea mărcilor, avocații din rețea prestează și alte servicii din domeniul proprietății intelectuale, cum ar fi: înregistrarea dreptului de autor, patente și consultanță în privința protecției drepturilor IP, ce permit companiilor IMM să aibă acces la servicii juridice de calitate.

Amazon declară că nu obține nici un profit din funcționarea IP Accelerator. Întreprinderile achită doar serviciile juridice efectiv prestate de către companiile de avocatură la tarife prestabilite.

Mai multe detalii despre IP Accelerator le găsiți aici.


Aflaţi mai mult despre ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.