Flux noutăţi
Comentariile sunt închise pentru Concurs: „Junior Crystal Scales of Justice”- Ediția 2020.

Concurs: „Junior Crystal Scales of Justice”- Ediția 2020.
10.10.2019 | Svetlana Bratescu

Ministerul Justiției al Republicii Moldova îndeamnă studenții care își fac studiile la ciclul Masterat să participe la prima ediție a concursului „Junior Crystal Scales of Justice”- Ediția 2020 organizat de către Comisia Europeană pentru Eficiența Justiției (CEPEJ) în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității din Strasbourg.

La concurs vor participa masteranzi din cadrul Facultăților de Drept a statelor membre ale Consiliului Europei sau a statelor cu statut de observator la CEPEJ.

Pentru ediția din 2020, echipele participante de studenți sunt invitate să prezinte unul din proiectele desemnate câștigătoare de CEPEJ la concursul „Crystal Scales of Justice”, ediția 2019. Prin analize și cercetări legale, echipele  vor identifica aspectele inovatoare ale proiectului atribuit de CEPEJ și vor studia posibilitatea transpunerii sau implementării acestuia într-un alt context sau într-un alt stat.

Concursul va include 4 etape:

    I etapă (până la 30.11.2019): Formați o echipă și depuneți formularul de participare.

    II etapă (10.12.2019-10.04.2020): După alocarea de către CEPEJ a unuia dintre proiectele premiate din ediția 2019 a Premiului ,,Crystal Scales of Justice Prize”, redactați un document pentru analiză și cercetare și expediați-l la adresa: cepej@coe.int.

    III etapă (Mai 2020): Invitarea finaliștilor pentru prezentarea proiectelor la Strasbourg.

    IV etapă (Iunie 2020): Invitarea câștigătorilor la Ședința plenară a CEPEJ pentru ceremonia de premiere.

Mai multă informație utilă despre concursul nominalizat, găsiți la următorul link.


Aflaţi mai mult despre ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.