Flux noutăţi
Comentariile sunt închise pentru Bursei de merit „Gladei și Partenerii”. Ediția a IV-a

Bursei de merit „Gladei și Partenerii”. Ediția a IV-a
14.10.2019 | Vlad Bercu

Sâmbăta, 12 octombrie 2019, la Centrul Internaţional de Business Skytower, a avut loc ediția a IV-a a Bursei de merit „Gladei și Partenerii”.

Tematica ediției din acest an a fost „Finanțarea participativă (lending-based crowdfunding) – reglementări curente și propuneri”.

Crowdfunding-ului în cel mai larg sens reprezintă o practică prin care un proiect este finanțat, adunând contribuții financiare mai mari sau mai mici de la un număr mare de persoane.

Participanții la concurs au fost studenții anului 4 și masteranzii Facultăților de drept din țară, cu mici excepții. Studenții s-au aprofundat în subiect și au venit cu propuneri de lege ferenda, în baza unor analize complexe de drept comparat și cât și de impact asupra economiei statului.   Câștigătorul concursului a fost desemnat masterandul anului I Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, Pavel Spătari. Echipa JURIDICE MOLDOVA se bucură mult de succesul obținut de Pavel, îndeosebi pentru faptul că acesta este membru al echipei JMD din 2018, ocazie cu care îl felicităm. Însăși Pavel a făcut următoarele declarații „Challenging and pleasing. Concursul acesta mereu ajută să-ți depășești limitele și să gândești out of the box. Concurența în cadrul acestui concurs mereu e pe măsură. Anul trecut la fel am fost participant al acestui concurs și m-am plasat pe locul 2, deci eram foarte motivat anul acesta să mă întorc după locul 1. Un mare mulțumesc G&P pentru o astfel de oportunitate!”.

Domnul av. Roger Gladei, Managing Partner „Gladei și Partenerii”, a publica următorul comentariu pe pagina personală de facebook „Da, viitorul arată bine cu așa tineri! Yes for the brain ring, no for the brain drain! Proiectul lui Pavel poate merge direct la parlament, dacă cumva vor să facă o lege a finanțării participative.

Reiterăm că Bursa de merit „Gladei și Partenerii” este la ediția a IV-a și a fost primul concurs de acest gen organizat în Moldova de un birou asociat de avocați.


Aflaţi mai mult despre , , , ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.