Drept penal şi contravenţional
Comentariile sunt închise pentru Masa rotundă cu genericul „FENOMENUL TRAFICULUI DE FIINŢE UMANE: DE LA ORIGINI PÂNĂ ÎN PREZENT”

Masa rotundă cu genericul „FENOMENUL TRAFICULUI DE FIINŢE UMANE: DE LA ORIGINI PÂNĂ ÎN PREZENT”
16.10.2019 | Vlad Bercu

Departamentul Drept Penal al Facultăţii de Drept a Universităţii de Stat din Moldova organizează  Masa rotundă cu genericul „Fenomenul traficului de fiinţe umane: de la origini până în prezent”, în contextul marcării Zilei Europene de luptă împotriva traficului de fiinţe umane.

Masa rotundă va avea loc la 21 octombrie 2019,ora 13.00, în incinta Facultăţii de Drept a USM (str. Mihail Kogălniceanu, 67, bloc. 2, bir. 119).

În cadrul evenimentului vor fi abordate cu precădere subiecte ce vizează: calitatea şi efectele amendamentelor recente operate în art.165 şi art.206 din Codul penal al Republicii Moldova; încadrarea juridică a faptelor de trafic de fiinţe umane; profilul traficantului de persoane; reabilitatea victimelor traficului de fiinţe umane; soluţii de prevenire a traficului de fiinţe umane; aspecte practice cu privire la traficul de persoane în România etc.

La Masa rotundă vor participa invitaţi din cadrul Curţii Supreme de Justiţie, Procuraturii Generale, Inspectoratului Naţional de Probaţiune, precum şi din cadrul organizaţiilor neguvernamentale.

Toţi cei cointeresaţi sunt aşteptaţi.

Invitația deschisă poate fi accesată conform link-ului.
Agenda conferinței poate fi accesată conform link-ului.


Aflaţi mai mult despre , ,



Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.