Arbitraj

Arbitraj Internațional. Ministerul Justiției organizează un concurs pentru selectarea unui cabinet/birou asociat de avocați pentru reprezentarea intereselor Republicii Moldova
29.10.2019 | Vlad Bercu

Ministerul Justiţiei informează că inițiază un concurs pentru selectarea unui cabinet/birou asociat de avocați, inclusiv avocaţi străini/companii de avocaţi străine, pentru reprezentarea intereselor Republicii Moldova în instituţiile de arbitraj internaţionale, în acţiunea înaintată de Gater Assets Limited (United States District Court Southern District of New York) împotriva Republicii Moldova alături de SA “Gazsnabtranzit” şi SA “Moldovagaz” despre încuviinţarea executării silite pe teritoriul SUA a hotărârii Arbitrajului Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ a Federaţiei Ruse din 12 noiembrie 1998 şi încasarea penalităţilor.

Informații cu privire la cerințele față de candidați, lista documentelor necesare pentru participare la concurs, precum și condițiile generale referitoare la prestarea serviciilor, pot fi consultate la următorul link: http://justice.gov.md/libview.php?l=ro&idc=688&id=4563.

Termenul-limită de recepţionare şi înregistrare a documentelor referitoare la concurs: 12 noiembrie 2019, ora 14.50, la adresa: Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova MD – 2012, mun. Chişinău, str. 31 August 1989, nr. 82, et. 1, bir. 128 (secretariat) tel.: + (373 22) 201-407, persoana de contact: Constantin Cachița, e-mail: constantin.cachița@justice.gov.md, Olga Groza, e-mail: olga.groza@justice.gov.md.

Ofertele se vor prezenta în plic sigilat, fie prin poştă, fie prin curier, la adresa şi în termenul indicat. Plicul va conţine inscripţia:
Nume participant “________________________”
“Participarea la concursul pentru reprezentarea intereselor Republicii Moldova.
A nu se deschide până la ora 15:00, ora locală, 15 noiembrie 2019. A se deschide doar de Comisia de Selectare”. Participanţii la concurs sau reprezentanţii acestora au dreptul să participe la deschiderea ofertelor.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.