Flux noutăţi

Anunț privind inițierea elaborării proiectului de lege cu privire la acordarea suportului unic beneficiarilor de pensii și alocații sociale de stat
21.11.2019 | JURIDICE MOLDOVA

În vederea sporirii protecției sociale a  beneficiarilor de pensii și alocații sociale cu venituri mici, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a inițiat procesul de elaborare a proiectului de lege cu privire la acordarea suportului unic beneficiarilor de pensii și alocații sociale de stat.

Scopul proiectului de lege constă în acordarea unui suport unic în sumă de 700 lei tuturor beneficiarilor de pensii stabilite în sistemul public de pensii, precum și beneficiarilor de alocații sociale de stat, stabilite până la 1 ianuarie 2020, al căror cuantum nu depășește 2000 lei.

Pentru elaborarea proiectului de lege menționat, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale solicită prezentarea propunerilor pe marginea acestuia.

Persoana responsabilă: Russu Carolina, consultant principal al Direcției politici de asigurări sociale și medicale, tel.: 022 26-88-14, email: carolina.russu@msmps.gov.md.


Aflaţi mai mult despre ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.