Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova

Spiritul sărbătorilor de iarnă la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova
04.12.2019 | JURIDICE MOLDOVA

Fiind dedicată constant formării specialiștilor de înaltă calificare în domeniul dreptului și cercetărilor științifice, evoluând în calitate de promotor fidel a celor mai importante valori, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova depune eforturi perpetue în planul edificării unei societății bazate pe cunoaștere și reformării sistemului de drept din Republica Moldova.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Facultatea de Drept și-a propus să facă un scurt popas socio-culturalși să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în cadrul comunității academice, în particular fiind preconizate câteva activități:

  1. Inaugurarea bradului de Crăciun la 1 decembrie 2019;
  2. Desfășurarea la 9 decembrie 2019 a evenimentului „Prima mea sesiune”;
  3. Organizarea unui concurs pentru studenții anului I cu atribuirea unor premii (manuale, studii monografice, suporturi de curs) pentru susținerea și încurajarea tineretului studios să evolueze în activitățile de învățare, cercetare, dezvoltare.

Scopul acestor evenimente este de a  contribui la stimularea performanțelor formabililor din cadrul Facultății de Drept a USM, de a consolida dialogul dintre studenţi, conducerea Facultăţii, cadrele didactice; de a încuraja dezvoltarea spiritului participativ al studenților și de a genera bucurie, dăruire, speranță, curaj – sentimente asociate sărbătorilor de iarnă.

Pentru organizarea acestor evenimente nu sunt suficiente ideile, intențiile bune și eforturile organizatorice, în acest plan fiind indispensabil și suportul financiar pentru materializarea lor.

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova aduce mulțumiri cordiale sponsorilor care au sprijinit financiar organizarea acestor activități:

1. Casa de avocatură „Macovei Enachi” – cu mulțumiri speciale Domnului Gheorghe Macovei, doctor în drept, lector universitar; Managing Partner Casa de avocatură „Macovei Enachi” și domnului Vitalie Enachi, Senior Partner Casa de avocatură „Macovei Enachi”

2. Biroul Asociat de Avocați „CEACHIR, ZAMFIR & Partenerii” – cu mulțumiri speciale Domnului Anatolie CEACHIR, Șef al BAA „CEACHIR, ZAMFIR & Partenerii”, doctorand, magistru în drept, lector universitar; și domnilor fondatori Pavel ZAMFIR, doctor în drept, conferențiar universitar și Natalia ZAMFIR, doctor în drept, conferențiar universitar.

Grație generiozității sponsorilor s-a reușit: procurarea bradului de Crăciun și a elementelor necesare decorării lui; procurarea premiilor pentru studenții anului I (cărți).

Stimați parteneri și sponsori, vă mulțumim pentru înaltul spirit civic manifestat și generozitatea cu care ne-ați susținut. Suntem onorați și mândri că ați ales să ne sprijiniți cu contribuțiile pe care le-ați adus și vă dorim succes în propriile Dumneavoastră activități!


Aflaţi mai mult despre


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.